Доставка и плащане

Доставка и плащане

 

Доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт Експрес" или "Спиди" до офис на фирмата или на посочен от Вас адрес. Клиентите на онлайн магазин "От-До" ползват 30% отстъпка от цените на доставка на "Спиди" и 8% отстъпка на "Еконт Експрес". Всички пратки се изптащат с опция "Преглед".


Поръчки направени до 14:00 се обработват и изпращат в рамките на същия ден и може да очаквате доставка от 9:00 до 17:00 на следващия работен ден. Поръчки направени след 14:00, събота, неделя или на официални празници се обработват и изпращат в първия последващ работен ден. Забавяне в доставките е възможно в зависимост от населеното място и от графика на "Еконт" и "Спиди".

 

При получаване на своята пратка, клиентите заплащат цената на продуктите и цената на доставката с наложен платеж. Всички продукти се проверяват и опаковат от нас, за да се осигури безопасен транспорт. В случай на възникнали нередности, моля уведомете куриера и се свържете с нас.

 

Имате право да върнете закупена стока в седем дневен срок от получаване на доставката, само ако продуктите са в оригинална опаковка и с ненарушена цялост. Разходите по връщането са за сметка на клиента. Ние ще Ви възстановим сумата на поръчката без доставката в пет дневен срок.