Доставка и плащане

Доставка и плащане

 

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес до офис на фирмата или на посочен от Вас адрес. Всички пратки се изпращат с опция "Преглед". Цената на куриерската услуга се определя спрямо теглото на пратката и посочения адрес и се изчислява автоматично преди финализиране на поръчката. Понякога може да има леко разминаване в изчислената цена на куриеркста услуга. Очаквайте обаждане от наш сътрудник за потвърждаване и уточняване на детайлите по Вашата поръчка.

Поръчките се изпълняват и изпращат в рамките на 1 до 5 работни дни. Забавяне в доставките е възможно в зависимост от населеното място и от графика накуриерската фирма. В случай на ичзерпана наличност на някой от артикулите във Вашата поръчка, Вие ще бъдете уведомен своевремено.

 При получаване на своята пратка, клиентите заплащат цената на продуктите и цената на доставката с наложен платеж. Всички продукти се проверяват и опаковат от нас, за да се осигури безопасен транспорт. В случай на възникнали нередности, моля уведомете куриера и се свържете с нас.

 

Имате право да върнете закупената стока в четиринадесет-дневен срок от получаване на доставката, само ако продуктите са в оригинална опаковка и с ненарушена цялост. Разходите по връщането са за сметка на клиента. Ние ще Ви възстановим сумата на поръчката без доставката в седем-дневен срок.